top of page
Lintula_tapuli3

Tarjoamme laadukkaita ja ammattitaitoisia ratkaisuja kaikkiin maalaustarpeisiin. Sisämaalaus luo raikkaan ja viihtyisän ilmeen tiloihin, kun taas ulkomaalaus suojaa rakennuksen pintaa säältä ja pitkäaikaisilta vaurioilta. Ruiskumaalaus on tehokas ja nopea tapa maalata suuria pintoja. Tätä menetelmää käytetään esimerkiksi ulkotilojen seinäpintojen ja kattojen maalauksessa.

Sisä- ja ulkomaalaus

Kattojen maalaus

Katto

Katto on alttiina erilaisille sääolosuhteille, kuten sateelle, lumelle, auringolle ja tuulelle, mikä voi aiheuttaa vaurioita ja kulumista. Kattojen maalaus suojaa ja pidentää katon käyttöikää sekä antaa sille uuden ja kauniin ulkonäön. Ammattilaiset huolehtivat katon puhdistuksesta ja valitsevat oikeanlaiset maalit ja pinnoitteet kuhunkin kattotyyppiin sopivaksi.

bf76e154-43ed-4b97-9a2e-8878cc8fad2a.jpg

Tarjoamme monipuolisia rakennuspalveluita, jotka kattavat uudisrakentamisen, korjausrakentamisen sekä remontoinnin eri vaiheet. Toteutamme projektit ammattitaidolla ja käytämme laadukkaita materiaaleja, varmistaen lopputuloksen kestävyyden ja toiminnallisuuden. Olipa kyseessä asuinrakennus, liikekiinteistö tai muu tila, voit luottaa siihen, että tarjoamme sinulle ammattitaitoisen ja luotettavan ratkaisun.

Rakennus ja remontointi

Muuraustyöt

muuraus

Hoidamme muurausprojektit luotettavasti ja laadukkaasti, olipa kyseessä sitten uunit, piiput tai muut muuraustyöt. Asiakkaan tyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää, joten pidämme huolen, että lopputulos on sekä toimiva että kestävä. 

Painepesuri

Tarjoamme ammattitaitoista painepesupalvelua, jolla poistetaan tehokkaasti ja turvallisesti lika, sammal, home ja muut pinttymät erilaisilta pinnoilta. Käytämme laadukkaita painepesulaitteita, jotta tulos on aina upea ja pitkäkestoinen. Olipa kyseessä talo, katto, pihakivetykset tai mikä tahansa muu pinta, meiltä löytyy ammattitaito ja osaaminen sen toteuttamiseksi.

Pesutyöt

Vaihtolava- ja nosturivuokraus

Nosturit

Tarjoamme luotettavaa vaihtolava- ja henkilönostinvuokrausta, joka helpottaa rakennusprojektiesi sujuvaa etenemistä. Vaihtolavamme ovat laadukkaita ja monikäyttöisiä, tarjoten helppoa jätehuoltoa ja materiaalien kuljetusta.

Henkilönostimet mahdollistavat korkealla työskentelyn turvallisesti ja käytännöllisesti.

bottom of page